PUBG Mobile 497 Hatası

PUBG Mobile 497 Hatası

Akıllı telefonunuza yüklü uygulamaları genellikle Wi-Fi aracılığıyla güncellemeye çalıştığınızda 497 hatası oluşuyor . Bu genellikle PlayStore’un en son sürümünü kullanıyorsanız gerçekleşmez, ancak herhangi bir ihtimalle karşılaşırsanız, “ 497 Hatası nedeniyle uygulama indirilemedi ”, sizin için bir çözümümüz var.

PUBG Mobile 497 Hatası

PlayStore’un Önbelleğini ve Verilerini Temizle

Önbelleği ve verileri silmek bu hatayı ortadan kaldırmalı ve ayrıca uygulamanızdan herhangi biri yanlış davranmaya başlarsa yapılacak en önemli şeydir. Bunu yapmak için,

  • Ayarlar uygulamanızı açıp
  • Uygulamalar> Tümü> Google PlayStore ve Google Play Servislerini Bul seçeneğine gidin
  • Her iki uygulamanın verilerini de Verileri Temizle seçeneğine tıklayarak temizleyin.

Bu işlemi İndirme Yöneticisi ve Google Hizmet Çerçevesi için de tekrarlayın. Cihazınızı yeniden başlatın. Google Kimliğinizle tekrar oturum açmanız gerekir. Şimdi uygulamayı yeniden indirmeyi deneyin.

SD Kartı Çıkarma

Bazen, SD Kart’a taşınan uygulama, zorla taşınmamış olsa bile güncellenmekte zorlanabilir (ör., Titanyum Yedekleme veya benzeri uygulamalar kullanarak). PlayStore’u telefon hafızasına yüklemeye zorlamak için bir uygulamayı indirmeden önce SD Kartını çıkarın

PlayStore Güncellemelerini Kaldırma

Bazen PlayStore güncellemeleri böyle sorunlara neden olabilir. Bu güncellemeleri kaldırmak bu sorunu çözebilir. Bunu yapmak için Ayarlar> Uygulamalar> Tümü> Google PlayStore’a gidin ve Güncellemeleri Kaldır üzerine dokunun. Bunu Google Play Hizmeti ve Google Hizmet Çerçevesi için de tekrarlayın (kaldırılacak güncelleme varsa). Bazen Güncelleştirmeleri Kaldır düğmesi grileşir. Bu durumda bu çözümü gerçekleştiremezsiniz.

App yeniden yükleyin:
Bu son çaredir. Uygulamayı kaldırabilir ve PlayStore’dan tekrar yükleyebilirsiniz. Bunu yapmanın uygulama verilerinizi sileceğini unutmayın. Bunu yapmak için, Ayarlar uygulamanızı açın ve ardından Uygulamalar> Tümü> uygulamalara gidin ve uygulamayı kaldırın. Artık herhangi bir sorun olmadan uygulamayı PlayStore’dan tekrar indirebilirsiniz.

Bazen google play den uygulamayı yüklemek çözüm olmayabiliyor. Bundan dolayı dileyen alttaki linkten Pubg Mobile Xapk indirebilir.

Pubg Mobile Apk İndirme Linki: https://drive.google.com/file/d/1dBUaXDvlNlIV0CD3tY-BKrOdipQSZwce/view?usp=drivesdk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir