PUBG Mobile Steam Başlatılamadı Hatası

PUBG Mobile Steam Başlatılamadı Hatası

PUBG Mobile lansmanından bu yana dünyanın her yerindeki oyun meraklılarından büyük sevgi alan bir oyundur. Oyun milyonlarca insan tarafından oynandı ve çoğu kişi tarafından beğeni almayı başardı.

Ancak son zamanlarda, PUBG oyuncuları oyunlarında bir hata görüyorlar. Menü sahnesine geçmeden önce STEAM ”hatasını başlatamadı. Bu hata yüzünden oyunu oynayamayacakları için çok can sıkıcı bir durum. Ancak endişelenmenize gerek yok, çünkü bu PUBG’yi düzeltmek için size yardımcı olacak birkaç yöntem var. Gelin birlikte göz atalım.

PUBG Mobile Steam Başlatılamadı Hatası

Adım 1: Uygulamayı yeniden başlat.

Başlarken aldığınız hata Steam İstemcisi ile ilgili sorunlardan kaynaklanıyor olabilir. Bu yüzden, Steam istemcisini onlardan kurtulmak için yeniden başlatmaya zorlamalısınız. Bunu yapmak için aşağıda verilen adımları izleyin.

  1.  Klavyenizdeki Ctrl, Shift ve Esc tuşlarına aynı anda basarak görev yöneticisini açın.
  2.    Şimdi İşlemler sekmesini tıklayın ve ardından her bir Steam ve PUBG uygulamasını sağ tıklayın ve ardından Görevi / Bitiş İşlemini tıklayın.

Adım 2: Yönetici olarak çalıştırın.

Steam istemcisi ile ayrıcalıklı bazı sorunlar nedeniyle oyunun “başlatılamaması” olabilir. Bu yüzden, steam istemcisini yönetici olarak çalıştırmalısınız. Bunu yapmak için, aşağıdaki adımları izleyin.

Dosya Gezgini’ni açmak için klavyenizdeki Windows logo tuşuna ve E’ye aynı anda basın ve ardından Steam’in kurulu olduğu yere gidin.

2) Steam.exe veya Steam öğesine sağ tıklayın ve ardından Yönetici olarak çalıştır öğesine tıklayın.

Adım 3: Oyun için yönetici olarak çalıştırma modunu devre dışı bırak

Oyundaki ayrıcalık sorunları nedeniyle de ortaya çıkabilir, bu nedenle PUBG oyununu yönetici olarak çalıştırma ayarını devre dışı bırakmalısınız.

  1.    Dosya Gezgini’ni açın ve Steam’in kurulu olduğu yere gidin ve ardından steamapps \ common \ TslGame \ Binaries \ Win64 \ konumuna gidin.
  2.    TslGame.exe veya TslGame öğesini sağ tıklayın ve ardından Özellikler öğesini tıklayın.
  3.    Şimdi, Uyumluluk sekmesine tıklayın ve Bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğinin işaretli olmadığından emin olun ve Tamam’ı tıklayın.
  4.    Oyunu oynayın ve hatanın çözülüp çözülmediğine bakın.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir