PUBG Mobile Ses Sorunu

PUBG Mobile Ses Sorunu

Bir oyunun hiç şüphesiz en iyi deneyimi ses sistemidir. PUBG Mobile gibi oyunlarda ise düşman hareketlerini izlemek, onlara karşılık verebilmek için çevrede yer alan seslere güvenmeniz gerekir. Herhangi bir ses sorunuyla karşılaştığınız takdirde, bu sorun, PUBG Mobile Oyununuzu gerçekten çok fazla etkileyebilir. Peki, PUBG Mobile Ses Sorunu nasıl çözülür diye merak ediyorsanız okumaya devam edin.
Eğer mikrofon sorununuz var ise, izinlere giderek, mikrofon kullanma izninin seçimini iptal edin. Oyuna başladığınız takdirde, mikrofonu etkin hale getirdiğiniz takdirde, sizlerden izin talep edilecektir. Bu izin ses sisteminde ve mikrofonda iyi çalışmalara yol açacaktır.
PUBG Mobile Ses Sorunu

1- PUBG mobilde oyun içi ses ayarı

Oyunla ilgili herhangi bir sorununuz olduğunda, oyunda yer alan ses ayarlarını kontrol edin. Yanlışlıkla değiştirmiş olabilir ya da sesi duymadan ses seviyesini düşürmüş olabilirsiniz.

2- Oyunu yeniden başlatmak

Oyunda yer alan ses ayarını kontrol ettiğiniz takdirde, ses ayarında herhangi bir problem yok ise, oyunu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu çözüm, oyun sorunlarının çoğunu düzeltmektedir.

3- Uygulama önbelleğini temizleme

Her iki işlemi de yaptınız hala sorun düzelmediyse, ayarlar kısmında yer alan yüklü uygulamalar içerisinde bulunan ön belleği temizlemeyi de deneyebilirsiniz.

4- Oyunu tekrar yükle

Eğer yapılan her işlem de olumsuz sonuçlandıysa, oyunu silerek yeniden yükleyin. Bu işlemi yapmadan önce, oyun verilerinizin kaydedildiğinden emin olun. Daha önce oyununuzu google hesabınıza bağladıysanız, mutlaka verilerinizi yedekleyin ki daha sonra problem yaşamayın.

5- Cihazı kontrol et
Eğer tüm yapılan işlemler işe yaramadıysa, oyunun sorunu değil cihazınızın sorunudur. Bundan emin olmak için başka bir oyunda ses ayarlarını deneyebilirsiniz. Eğer hala ses sorunu devam ediyorsa, cihazınızda yer alan driveri kontrol edin. Ses ayarlarındaki sorun kontroller sonucu düzelmediyse, cihazınızda yenilemeler ya da güncellemeler yapmanız gerekebilir. Öncelikle sorunu tespit edin ve gereken işlemleri yapın.
Şayet boşverip, ses ayarlarını düzeltmediğiniz takdirde, oyundan keyif almayacak aynı zamanda cihazınızın da bu sorunu sizlerin canını sıkacaktır. Bu soruna derhal çözüm bulmanız gerekmektedir.
Yukarıda verilen ipuçları eğer işinize yaradıysa yorum kısmında bana bildirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir