PUBG Mobile AMD Hatası

PUBG Mobile AMD Hatası

Bir noktada PUBG, Steam’de en çok oynanan oyun oldu. Eskiden olduğu kadar popüler olmasa da, çevrimiçi çok oyunculu savaş royale oyunu yine de güçlü bir şekilde takip ediyor. Bununla birlikte,Pek çok oyuncuyu PUBG AMD hatasından şikayetçi olarak görüyoruz. Spesifik olarak, bu oyunun rastgele düştüğü ve düpedüz sinir bozucu olabilecek bir konudur. Aşağıda, çökme sorununu çözmeyi umduğumuz birkaç çözüm sunduk.

PUBG Mobile AMD Hatası

PUBG Mobile AMD Hatası Çözümü

1. Oyun Güncellediğinden emin olun


PUBG kilitlenme hatasını gidermek için herhangi bir adım atmadan önce, oyunun en son sürüme güncellendiğinden emin olun. PUBG’nin geliştiricileri, oyunun performansını iyileştirmek ve bilinen hataları gidermek için sık sık eklentiler yayınlamaktadır.Bu nedenle, oyununuz sadece rastgele çökerse, bir eklentiyi kaçırmanız iyi bir ihtimal. Otomatik güncellemeler kullanmak yerine oyunlarınızı el ile güncellemek istiyorsanız bu mümkündür.

2. GPU Devre Dışı Bırak

GPU’nuzu overclock etmek PUBG’nin performansını arttırmada önemli ölçüde yardımcı olsa da, oyunun dengesini istemeden de etkileyebilir. GPU’nuzu overclock modunda kullanıyorsanız, devre dışı bırakmayı ve fabrika hızlarına geri dönmeyi deneyebilirsiniz.

3. GPU Sürücülerini Güncelleyin


En iyi oyun performansı ve istikrarı için, aygıt sürücülerinizi güncel tutmak bir kuraldır. Bu, özellikle sisteminizin oyun gücü olduğu için video kartınız için geçerlidir. GPU sürücülerinizin güncellenmesi manuel olarak yapılabilir. Bununla birlikte, sürücülerin indirilmesi ve kurulması çoğu kullanıcı için zaman alıcı ve düpedüz kafa karıştırıcı olabilir. Sürücü indirmeleri sunan birden fazla site var, ancak makineniz için doğru sürümü alabilmek için tek tek kontrol etmeniz gerekecektir

PUBG oldukça grafiksel olarak yoğun bir oyundur. Ayarlarınızı tamamen artırdıysanız, oyun bilgisayarınızda çok fazla strese neden olabilir ve bu da PUBG AMD çökmesine neden olabilir.

Bununla birlikte, bazı grafiksel ayarların bir kısmını azaltmaya çalışmalısınız. Ayrıca oyunu pencereli modda oynamayı deneyebilir ve oyunun çökmesini engelleyip engellemediğini görebilirsiniz.

Savaş Alanlarına Geri Dön, artık PUBG AMD hatasının nasıl düzeltileceğini bilen bir oyunla, artık oyunu çökmeden oynayabilirsiniz.

.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir