LG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndir

LG Marka telefon kullanıyor ve LG G5 launcher ve klavyesi sizin hoşunuza gidiyorsa LG G3 cihazınıza bu cihazın klavyesini ve anasayfa uygulamasını sorunsuz ve rahat bir şekilde yükleme şansınız var.

LG G3 için OneLabs forum tarafından tekrar düzenlenmiş bu uygulamaları ücretsiz olarak indirip kurduktan sonra kullanabilirsiniz.

LG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndir

Ayrıca sitemizde bu ve bu tarz rom ve telefonlar için ücretsiz sunulan uygulamalar .apk olarak siz değerli ziyaretçilerimiz ile paylaşacağız. Takipte kalın..

Uygulama Hakkında Önemli Bilgi

Size verdiğimiz Bu uygulama LG G3 cihazları için tekrardan düzenlenerek uygun hale getirilmiş uygulamalardır. Sadece Stock 6.0.1 ve Custom romlarda çalışmaktadır! Aksi taktirde farklı cihaz ve sürümlerde kurmaya çalışırsanız telefonunuz brick olabilir ve yazılımsal bir çok hata ile karşılaşabilirsiniz, sizi şimdiden uyaralım da yok efendim Teknokula bey bize söylemedi, yok efendim Teknokula bey yalancı demeyin. 🙂

Ekran Görüntüleri

LG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndirLG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndir

LG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndirLG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndirLG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndir
LG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndirLG G3 İçin LG G5 Launcher ve Klavye İndir

İndirme Bağlantıları

G5 Launcher İndirmek İçin Tıkla
G5 Klavye İndirmek İçin Tıkla 

Bu yazımı da sonuna kadar okuduğun için teşekkür ediyorum 🙂 ayrıca GM Discovery Note 7 Rom indirmek için konu ismine tıklayabilir ve bu konuya gidebilirsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir